Щур празник за децата с помощта на благодетели

Първият ден от зимната ваканция бе особено вълнуващ за клиентите на Центъра за обществена подкрепа към сдружение „ЖАНЕТА” в Разград. Децата се забавляваха в специално организирания за тях щур коледен купон с клоунади, танци, песни и веселие, подкрепиха се с лакомства, сандвичи и напитки, и получиха подаръци.
Вълшебната Коледа за потребителите на ЦОП стана възможна с подкрепата на СНЦ „Одисея”, председателствана от Силвия Вълева чрез германската фондация „Света Филомена”, които дариха на децата подаръчни пакети, и Операция „Плюшено мече”, които изпратиха играчки и учебни пособия. Сладкиши и играчки за социално слаби деца бяха осигурени и от учениците от 3 „г” клас, с класен ръководител Анжелина Черникова от ОУ „Васил Левски” – Разград.
Дни преди Коледа пък възпитаниците на ППМГ „Акад.Никола Обрешков” – Разград предоставиха на Центъра сумата от 548.23 лева. Парите са събрани от специално организиран в профилираната гимназия коледен благотворителен базар на сувенири, ястия и картички. По волята на дарителите парите ще бъдат изразходвани за закупуване на провизии и дрехи на крайно бедни семейства с деца от Разградска община.
Екипът на Центъра за обществена подкрепа благодари на всички свои благодетели за благотворчеството и милосърдието, като им желае светли празници и здраве!